0473 81 80 05
Wij kopen direct uw huis tegen de beste prijs! Afspraak maken

hoe huis verkopen

Uw huis aan ons verkopen? 

Een slimme zet!


Waarom dat zo is? Een veel gestelde vraag!

Lees er hieronder alles over.

hoe huis verkopen

Uw huis aan ons verkopen? 

Een slimme zet!


Waarom dat zo is?

Een veel gestelde vraag!

Lees er hieronder alles over.

Hoeveel kost het voor een afspraak?

Niets. Wij komen gratis ter plaatse voor een bod!

Wat zijn mijn voordelen?

Wij bieden u de beste prijs en creëren de beste omstandigheden om uw huis te verkopen aan ons. U krijgt bij bezichtiging onmiddellijk een bod en bij akkoord meteen een voorschot, geen wachttijden of talloze rondleidingen. Wij kopen uw huis zoals het is, met of zonder werk aan, al dan niet met de nodige attesten aanwezig. Het papierwerk wordt door ons geregeld en alles wordt duidelijk met u overlopen, wég met de rompslomp en verkoopstress! 100% Geldzekerheid en betrouwbaar, verkoop steeds via notaris. Praktische punten omtrent uw verhuis kunnen door ons worden uitgevoerd.

Overtuigd? Bel ons nu 0473 81 80 05

Ik wil mijn huis verkopen maar heb geen EPC-attest, geen elektriciteitskeuring en geen bodemattest.

Geen probleem, wij zorgen voor alle attesten en staan in voor de kosten!

Huis in slechte staat, is dat een probleem?

Geen probleem, wij zijn vooral geïnteresseerd in het potentieel en behandelen elke aanvraag.

Wat met een huis verkregen door erfenis?

Onroerend goed in een nalatenschap is onderhevig aan successierechten en daarmee vaak een dure zaak. Financieel wordt het dan interessant om het goed te verkopen. Let wel op, gezien de specifieke wetgeving inzake erfenissen is het ten zeerste aangeraden om u te laten bijstaan door een professional. Wij weten precies hoe de vork in de steel zit en begeleiden u doorheen het verkoopproces, van A tot Z, correct en discreet.

Wij willen ons huis verkopen maar weten niet hoe?

Een huis verkopen kan een uitdaging zijn, zowel administratief als praktisch. Maar niet wanneer u aan ons verkoopt want dan wordt alles zorgvuldig door ons geregeld. Wij nemen al het papierwerk voor onze rekening en ontzorgen u van alle lasten. We houden u echter goed op de hoogte en leggen heel duidelijk uit welke stappen we ondernemen. Zo volgt u alles mee maar geniet u van een stressvrije verkoop!

Hoe snel kan ik mijn huis verkopen?

Heel snel! Gaat u akkoord met ons bod dan gaan we meteen over tot het overmaken van een voorschot en brengen we al het papierwerk in gereedheid. Afhankelijk van enkele praktische zaken kan een verkoop al binnen de 2 maanden worden afgerond.

Kopen jullie ook huizen te renoveren?
Jazeker, het maakt niet uit of het gaat om grote of kleine werken, wij kopen uw huis in de staat dat het zich bevindt.
Zijn er extra kosten wanneer ik aan jullie verkoop?
Neen, integendeel u bespaart heel wat kosten! Denk maar aan makelaarskosten, dossierkosten, attesten, reclame, leegstaandtax, opkuisbeurten … al deze kosten hoeft u niet te maken wanneer u aan ons verkoopt.
Zijn jullie een makelaarskantoor?
Wij zijn geen makelaarskantoor maar een bedrijf dat professioneel vastgoed opkoopt. Dat maakt dat we ook de effectieve kopende partij zijn en eigenaar worden bij een verkoop. U verkoopt dus rechtstreeks, zonder tussenpersonen aan een betrouwbare en transparante partner. Wij kiezen bewust voor de term partner omdat we meer doen dan kopen, wij ontzorgen u van al het papierwerk en helpen u met de praktische zijde van de verkoop.
Wij hebben geen notaris?
Indien u zelf geen (voorkeur) van notaris heeft, dan kunnen wij een notaris bij u in de buurt voorstellen. U kiest dan zelf welke het best bij u past.
Mijn huis is verhuurd, komt deze nog in aanmerking?
Jazeker, wij kopen uw huis en treffen zelf een regeling met de huidige huurders. U hoeft daar niets bijzonder voor te doen.
Wat als ik niet akkoord ga met het prijsvoorstel?
Geen verplichtingen, ons bod is geheel vrijblijvend. Wij doen steeds een sterk bod, conform met de huizenmarkt en in combinatie met heel wat voordelen. Kan u zich alsnog niet vinden in ons bod, voel u dan vrij om een tegenbod te doen.
We hebben het financieel moeilijk ...
Wij begrijpen uw moeilijkheid en helpen u graag discreet verder. Wij handelen snel en betalen bij akkoord al meteen een voorschot uit, het resterende saldo volgt in een sneltempo. Contacteer ons alvast voor een vrijblijvende afspraak waar we graag alle punten met u overlopen.

Heeft u een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact op met ons, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Direct iemand aan de lijn hebben?

Bel 05 222 26 00